Kousen - Hold Up's

Kousen of Hold Ups

Kousen, Stockings of Strümpfe draag je met een jarretelle gordeltje. Hold Up's, Halterlose Strümpfe of zelfophoudende kousen zijn kousen die zelf aan het been blijven zitten door de siliconen rand in het boord. Wat je wilt dragen heeft met persoonlijke smaak te maken maar zeker ook wat je wilt en durft.

Kousen voor jarretelles zijn er in vele soorten en maten en worden vaak gedragen met een leuk gordeltje en zijn bij PrettyPolly.nl in diverse diktes en kwaliteiten te koop. Pretty Polly brengt al een 8 denier kous in de serie "Naturals". Deze serie is heerlijk te dragen in de zomer door zijn koele dragen en natuurlijk uiterlijk. Ook de 10 denier glans kousen uit de serie "Nylons" zijn niet alleen mooi qua uitstraling maar fijn in het dragen door de lange benen en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.  Fuctionele of traditionele kousen hebben wij ook in ons assortiment en worden veel gebruikt bij mensen die hulp nodig hebben en vaak wonen in verzorgingstehuizen of ouderen woningen.

Hold Up's, uitgevonden door Pretty Polly, zijn vooral comfortabel in het dragen. Ook deze zijn bij PrettyPolly.nl te verkrijgen in diktes varierend van een dunne 8 denier tot dikke opaque kwaliteiten. Verkrijgbaar in alle merken die wij voeren. De Hold Up's van Clio hebben door de sexy modellen een erotisch tintje. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en wit in zowel naad hold up's maar ook kousen waar het kanten gordeltje aan vast zit. Ook fijne net en grove net hold up's zijn verkrijgbaar in dit Zuid Franse merk.

De collecties van Pretty Polly en House of Holland worden zeer gewaardeerd door diverse celebrities zoals de girls Rihanna, Taylor Swift, Beyonce maar ook Paris Hilton. Deze leading woman zijn regelmatig te bewonderen in een outfit met daaronder de fashion van Pretty Polly uit de serie House of Holland die door de hotte Engelse stylist Henry Holland ontworpen is. 

De Kousen en Hold Up's van Pretty Polly zijn de betaalbare top!

 

Pagina 1 van 2