Naturals Summer Line

Naturals Summer Line - koel Zomer!

Naturals Summer Line, met deze 8 denier serie is het een plezier om in de zomer panty,s, hold up's, of kniekousjes te dragen. Deze Naturals Summer Line is verrijkt met shea butter voor het hydrateren en voeden van je benen. De serie heeft een verkoelende werking en fantastisch draagcomfort aan je benen waardoor je je de hele dag prachtig en fris zult voelen. De serie bestaat uit een 5 denier ultra sheer panty, 8 denier panty met open teen voor open schoentjes, 8 denier oiled look panty voor een hoge glans en toch een super koel draagcomfort, 8 denier sandal toe panty, 8 denier Hold Up's en natuurlijk een 2 pair pack kniekousjes met comfortabel en niet knellend boord voor een optimaal zittend product. Per artikel is deze serie in diverse kleuren te verkrijgen zoals Barely There, Black, Nude en Slightly Sunkissed zodat voor iedere huidskleur een mooie kleur te verkrijgen is. 

Populariteit van de zomer lijn!

Zomer panty's en hold ups worden meer in meer verkocht in de Benelux.
De populariteit van de mooie en zeer kwalitatieve Naturals Summer Line wint heel erg sterk in populariteit zelfs al in het hele vroege voorjaar, welke vrouw wil er nu geen mooie benen die heerlijk koel zijn in de zomer zonder dat je ziet dat je een kous of panty draagt. Als de temperaturen gaan stijgen moet je zeker eens gaan overwegen om eens een keer een zomerproduct van Pretty Polly uit te gaan uitproberen.

Productie in het Verenigd Koninkrijk!

De collectie van Pretty Polly wordt overwegend in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd waardoor de benen lekker lang zijn waardoor je geen maat hoeft te kopen die in de verste verte niet past bij je confectiemaat. 
Als je Pretty Polly gedragen hebt wil je niets anders meer. Niet voor niets is Pretty Polly de leading brand in de UK. 
Naturals Summer Line is gemaakt voor dames die voor kwaliteit gaan.