Pretty Polly "Curves" de collectie voor een maatje meer in XL en XXL tot maat 60

"Curves" de maatje meer XL - XXL collectie van Pretty Polly!

Ook de dames met een maatje meer willen graag een leuke panty. Voor deze leuke panty hoeven deze dames niet verder te zoeken, want Pretty Polly heeft een fantastische collectie en is direct uit voorraad leverbaar via PrettyPolly.nl
Deze serie maatje meer XL - XXL is direct verkrijgbaar in vele effen soorten en leuke dessins. Als basis panty is er een Ladder resist panty in een 3 pair pack in 2 huidskleuren en Barely Black (bijna zwart), tevens is er ook een mooie glans panty uit de serie "Nylons" is verkrijgbaar in de kleur Black. In de effen kwaliteiten is er ook een Matt run resist panty in 2 kleuren en een 50 denier opaque panty in de kleur Black.

Grootste collectie maatje meer XL - XXL!

Pretty Polly heeft de grootste colllectie panty's voor een maatje meer van Europa.
De collectie "Curves" maatje meer XL - XXL heeft ook een fantastisch uitgebreid assortiment fantasie panty's zoals leuke suspender tights ( panty's) tot een naadpanty met strikjes een suspender panty met kant en nopjes, leuk tijgermotief en nog meerdere dessins.
De "Curves" serie loopt van maat 54 t/m maat 60 waardoor de wat grotere dames er ook leuk uit kunnen zien. De Pretty Polly collecties in diverse soorten en kwaliteiten hebben een maatbereik van maat 36 t/m maat 60 wat uniek is.

Direct uit voorraad leverbaar! 

Onze collecties van Pretty Polly, Aristoc, House of Holland en Clio zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen direct besteld worden via deze site zodat ze binnen 2 werkdagen geleverd kunnen worden.
De gehele collectie bestaat uit Panty's in fashion maar ook in diverse effen kwaliteiten in diverse diktes zowel mat als glans in Kousen, Hold Up's, Kniekousjes, enkelsokjes en kousenvoetjes. Kijk snel bij de "Curves"maatje meer collectie en maak snel een keuze.