De mooiste panty's tegen de laagste prijzen

Panty's van de mooiste kwaliteit bij PrettyPolly.nl!

Panty's werden voor het eerst geproduceerd in 1967. In dit zelfde tijdvak kwam de minirok in de mode uitgevonden door de Engelse modeontwerper Mary Quant.Veel vrouwen werden aangesproken door het unieke, sexy karakter van een dergelijke rok, maar ondervonden al snel dat de klassieke nylon- kousen voor jarretelle niet geschikt waren. De panty bood hiervoor een prima oplossing en is door de jaren heen zeer populair geworden. Nagenoeg alle vrouwen hebben ze tegenwoordig dan ook zonder twijfel in hun kast liggen. Wil jij ook graag een panty kopen, maar wil je een keuze kunnen maken uit een zeer groot aanbod aan mogelijkheden? Dan kom je automatisch uit bij PrettyPolly.nl.

Panty's, kousen en hold ups van het Top merk Pretty Polly.

Als je besluit een panty bij Pretty Polly.nl te kopen wordt het meteen duidelijk dat je hier uit diverse toonaangevende Engels merken kunt kiezen. We bieden onze klanten niet alleen panty's aan van het merk Pretty Polly, ook Aristoc, House of Holland en Joanne Hynes maar ook het Franse niche merk Clio behoren tot de mogelijkheden. Een panty kopen van deze merken zorgt er ten allen tijde voor dat je kan rekenen op een mooie kwaliteit. Deze merken realiseren goede duurzaamheid waardoor je ongetwijfeld gedurende langere tijd kunt genieten van je panty. Deze merken staan vooral bekend om hun pasvorm en lange benen en een gunstige prijs.

Welke stijl panty's kopen?

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de verschillende merken kan je ook een stijl uit kiezen. Zo kunnen onze klanten bestellen uit o.a. de volgende series: "Nylons" gebaseerd op de jaren 60, "Naturals" een serie geweldige zomer panty's en hold up's in mooie naturel tinten van 5 denier tot 8 denier, de "Curves" voor een maatje meer, "Shape it up" panty's voor diverse shaping mogelijkheden en de "Opaques" in kwaliteiten van 40D. tot 200D. Pretty Polly is verkrijgbaar in tal van uiteenlopende diktes van 5 tot 300 denier, waardoor er ten alle tijden panty's kunnen worden aangekocht voor elke gelegenheid. Naast panty's hebben wij ook kousen voor jarretelles, hold ups die zelf blijven zitten aan het been door de siliconen in het boord, kniekousjes of pantalonkousjes, sokjes en kousenvoetjes in ons assortiment.

Panty's tegen de best mogelijke prijs.

Als je panty's, kousen of hold ups wilt kopen voor je uitstraling dan adviseren wij je vooral rekening te houden met de pasvorm en het draagcomfort. Panty's kopen doe je niet alleen voor de uitstraling maar ook voor de pasvorm en het draagcomfort en die bezitten onze merken. Beenmode kopen is een mogelijkheid om je ook tijdens de koudste wintermaanden te onderscheiden. Wij van PrettyPolly.nl zorgen er niet alleen voor je ze 24/7 kunt bestellen maar ook dat je van een gegarandeerde kwaliteit verzekert bent en voorzien van een scherpe prijs. Als je zeker wilt zijn van een mooie, kwalitatieve panty's, kousen of hold up's, bestel ze dan vandaag nog bij PrettyPolly.nl.Pagina 1 van 12