Shorts & Body's uit de serie Shape it Up.

Shorts & Body's.

Pretty Polly brengt Shorts & Body's onder de naam Shape it Up. Momenteel zit er in de collectie een Boy short in de kleuren Black, Nude en Hot Pink en een shaping short voor de Tum, Bum en Thigh in 2 maten S/M en M/L in de kleuren Black en Nude. De Body is een Tummy Shaping Cami met een heerlijke pasvorm in de maten S/M en M/L in de kleur Black. Ook is er de ARZ6 de Tum & Thigh Shaping shorts in Lace style.

Shape it Up collection.

In deze collectie zitten de hierboven genoemde producten maar verder ook een Tum en Leg shaping Legging in Black. 

Bodytoners van Aristoc.

Dames zoeken voortdurend naar de oplossing- de snelste manier om er slanker uit te zien. Deze vertrouwde bewezen vormgeving vna het lichaam, gericht op specifieke probleemgebieden. Dit merkproduct met onderscheidende verpakking die er voor zorgt dat de consument gemakkelijk het juiste product vind voor haar.
Deze complete serie bodytoners is o.a. verkrijgbaar in de 10 denier Hourglass Toner panty met een satin leg die help de huid te hydrateren tijdens het dragen. Een short voor het corrigeren van de buik, billen en dijbenen met een zijde glans in Black en Nude.
Onze fashion Toner panty die corrigeert de buik, billen en bovenbenen en heeft een fantasie broekje.
Ook de 60D. Opaque Low Leg Toner panty corrigeert de buik billen en dijbenen en hydrateerd tijdens het dragen. De 15 denier kwaliteiten zijn er in 3 soorten. De AKL2 High Leg toner panty die de buik en billen corrigeert en een gegraueerde compressie voor de support van de benen, de AKL3 met satin legs en corrigeren van de buik, billen en dijbenen en lest best de AKL5 Tummy Tuck Toner panty met een secret control broekje en compressie aan het been voor het ondersteunen van de benen. Ideaal voor staande beroepen zoals stewardessen, winkelpersoneel en bediening in de horeca.

Deze bodytoners voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en Fit.