Shape it Up & Bodytoners to control your body

Shape it Up & Bodytoners!

De Shape it Up serie van Pretty Polly is inmiddels een grote bekende in Shape producten. Deze serie is momenteel leverbaar in 4 producten in diverse kleuren en maten.
Artikel ARF2 is een totally control product voor je tum, thigh en bum, deze wordt gelift door de shaper shorts en is verkrijgbaar in s/m en m/l in de kleuren Black en Nude.
ASA1 de tummy shaping Cami corrigeerd je body en sluit als een tweede huid om je heen, verkrijgbaar in de kleur black in 2 maten.
De shaping boy Shorts corrigeren  je buik en billen en is te dragen in black en de huidskleur nude en als laatste in dezelfde kleuren verkrijgbaar de tum,bum en thigh shaping shorts die je lichaam perfect corrigeren.

Bodytoners van Aristoc!

Dames zoeken voordurend naar de oplossing om op de snelste manier er slanker uit te zien. We zijn allemaal lichaamsbewust , kijken naar TV programma's, lezen boeken vol met mode dieëten & celebrity stylisten geven ons de inspiratie om het lichaam te vertrouwen.

Aristoc het luxe merk van Pretty Polly heeft een met lijn Bodytoners een complete corrigerende beenmodelijn.
Deze serie is verkrijgbaar in de verschillende diktes 10 denier, 15 denier en 60 denier meestal verkrijgbaar in black en de huidskleur nude.

Al deze panty worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd en voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, prestaties en fit. Ze zijn verkrijgbaar in de maten s/m en m/l, ook zijn er twee artikelen bij in de maat XL die zowel de buik, billen en taille corrigeren.
Zoals gebruikelijk bij prettypolly.nl zijn ook deze series direct uit voorraad leverbaar en in 2 werkdagen bij je in huis.
Pretty Polly en Aristoc geven je met Shape it Up series een zelfverzekerd gevoel en dat gevoel willen wij je graag bieden.