Leggings

Leggings van Pretty Polly en Aristoc.

De merken Pretty Polly en Aristoc produceren beenmode, hele mooie beenmode met o.a. ook leggings. Deze leggings ( dikke panty zonder voet komen steeds weer terug in het mode beeld. Over het algemeen worden deze in de kleur zwart verkocht. Uiteraard kan je aan de kwaliteit van het breien en de garens zien of dit een goede of een slechte kwaliteit is. De merken Pretty Polly en Aristoc brengen zeer mooie leggings met goede pasvorm en mooie glans. Echt een lust voor het oog.

Opaques.

De opaques series sluiten hier heel goed bij aan. Mocht je geen legging willen dragen maar een mooie dikke panty dan ben je op onze site prettypolly.nl aan het juiste adres. Pretty Polly en Aristoc verkopen veel verschillende diktes zoals 30 en 40 denier semi-opaques maar ook 50, 60, 80, 100, 120, 150 en 200 denier.

Bodytoners.

Corrigerende opaque panty's zitten uiteraard ook in de collectie zoals de AEQ4 van Aristoc dit is de Opaque Tum & Bum 60 denier toner panty of wat dacht u van de ARQ9 de Opaque Bodyshaper panty in een 60 denier kwaliteit in de maten S/M en M/L.
De Aristoc opaque serie met een schitterende verpakking voor een fantastische uitstraling in uw winkel of shop in 40, 50, 80, 100 en 120 denier bijna allen te verkrijgen in de maten S/M, M/L en XL in diverse kleuren, waaronder Black, Midnight en Chocolate. Uiteraard met een geweldige pasvorm want anders brengt Aristoc ze niet op de markt. Ook de garens zijn top en dit ziet u terug aan het been. Ondanks de uitstraling en kwaliteit zijn al deze kwaliteiten gunstig geprijsd. De benen vallen lekker lang waardoor je nooit meer een te grote maat hoeft te kopen.
De leggings zijn een mode product en verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.