Zomer hold up's

8 Denier "Naturals" zomer serie 

Deze fantastische zomer collectie is bij PrettyPolly.nl in diverse beenkleuren te verkrijgen in de maten S/M en M/L. Deze hold up's zijn voorzien van een klanten boord met siliconen voor het blijven zitten van de hold up.
Voor een natuurlijke look met mooie glansoptiek in de zomer is de "naturals" zomer serie van Pretty Polly een echte aanrader. Een hold up die zijn weerga niet kent, heerlijk koel in de zomer en voorzien van lange benen met een heel mooi kanten boord die niet zakt. De consumenten die dit product gedragen hebben zijn verkocht en komen er steeds voor terug.

"Naturals"serie

In deze serie zitten diverse bijzondere en hele mooie producten, waaronder een "open toe" panty (artikel ASX4). Door het open teen stuk is het dragen van deze panty, in een open schoentje perfect. Door de grote "loop"om de grote teen kan de panty niet verschuiven aan je voet.

Ook in het "Naturals"assortiment hebben wij de 8D sandal toe panty en sideria panty, maar ook het kniekousje met een niet knellend boord in diverse natural kleuren in een 2 pair pack. 

5 Denier sideria panty

Voor de echte liefhebbers is er in deze serie ook de zeer dunne 5 denier Naturals sideria panty. Onzichtbaar aan het been, heerlijk koel in het dragen door het speciale garen, in de tegenwoordig steeds meer voorkomende zwoele dagen en avonden. Het broekje is voorzien van een katoenen kruisje.

De "Naturals" serie is het hele jaar direct verkrijgbaar en standaard op voorraad evenals de mooie zomer hold up.