Dames kniekousjes

Dames Kniekousje

Dames die op zoek zijn naar (een) kniekousje(s) kunnen bij Pretty Polly.nl terecht. Je hoeft niet meer verder te zoeken want hier vindt je een groot en fraai assortiment dames kniekousjes. Het assortiment bestaat uit een veelvoud van productkwaliteiten voor elke gelegenheid. De diktes varieren van 5D. tot 200D. en zijn verkrijgbaar in diverse garens, bijvoorbeeld een dun kniekousje van 5 denier wat zeer geschikt is voor in de zomer of een hele dikke van 200 denier voor de winter, een 10 of 15D. in een matte of glanzende kwaliteit of voor het modebeeld of gewoon een kniekousje voor dagelijks gebruik zonder knellend boordje. 

De prijzen variëren van goedkoop tot wat minder goedkoop en heeft te maken met ook weer de kwaliteit en hoeveel er in een verpakking zitten. Op onze site kan je je goed laten inspireren en dan bekijken welke keuze je gaat maken. Welke kleuren spreken je aan? De kleuren varieren van black tot de diverse huidstinten. De fantasie kniekousjes zijn van de merken Pretty Polly, Aristoc en House of Holland.

Bij Aristoc het chique merk van Pretty Polly zijn alleen de effen (unie) kniekousjes te bestellen, bij Pretty Polly zowel effen als fantasie. Bij House of Holland zijn er meer trendy fashion styles die je moet durven dragen. House of Holland wordt ontworpen door de top stylist Henry Holland die zeer geliefd is bij celebrity's als Taylor Swift, Madonna, Rihanna, Beyonce en Paris Hilton. Deze lady's dragen de series van House of Holland veel op de Catwalk maar ook bij het  uitgaan. Via pretty Polly.nl kan je je keuze maken en worden de producten die je besteld hebt direct uit voorraad bij je afgeleverd. Als je voor 15.00 uur besteld op werkdagen gaat het dezelfde dag nog bij ons de deur uit en kan je je kniekousjes snel showen aan je vriendinnen. Neem alle tijd om hier rustig te kijken en dan een keuze te maken. Maar hoe sneller je je keuze maakt, hoe sneller jij je mooie kniekousje(s) kunt dragen.