Fashion

Fashion panty's waar celebrities veel in gespot worden voor een scherpe prijs bij PrettyPolly.nl!


Fashion panty's horen bij fashion. Vele celebrities zoals Rihanna, Taylor Swift, Beonce en Paris Hilton worden zeer veel gespot met de Fashion beenmode van Pretty Polly en House of Holland. Als je fashion panty's wilt kopen kan je op deze site kiezen uit de grootste keuze van House of Holland en Pretty Polly. Voor bestellen direct uit voorraad, bestel bij PrettyPolly.nl.

Beenmode van diverse Engelse en Franse merken.


Bij je besluit om een panty te kopen hier bij PrettyPolly.nl kan je kiezen uit tal van andere merken. Naast de beenmode van Pretty Polly en House of Holland bieden wij onze klanten ook de merken Aristoc, Joanne Hynes en Clio aan. Bij de aanschaf van een panty van deze merken zorgen wij er ten allen tijde voor dat je kan rekenen op een zeer mooie kwaliteit, waardoor je ongetwijfeld gedurende langere tijd zal genieten van je panty. Deze merken staan bekend om hun pasvorm en lange benen en natuurlijk zijn deze series goed betaalbaar.

Welke stijl panty kopen?


Bij je keuze uit verschillende merken kan je ook een stijl uit kiezen. Zo kunnen onze klanten bestellen van het merk Pretty Polly uit o.a. de volgende series: "nylons" gebaseerd op de jaren 60, de "Curves" voor een maatje meer, "Shape it up" panty's voor diverse shaping mogelijkheden en de "Opaques" in kwaliteiten van 40D. tot 200D. Pretty Polly is verkrijgbaar in tal van uiteenlopende diktes van 5 tot 300 denier, waardoor er ten allen tijde een panty kan worden aangekocht voor elke gelegenheid. Naast panty's hebben wij ook kousen voor jarretelles, hold ups die zelf blijven zitten aan het been door de siliconen in het boord, kniekousjes of pantalonkousjes, sokjes en kousenvoetjes in ons assortiment.

House of Holland is het fashion merk wat "Hot" is in de UK en de USA. De Engelse Top ontwerper Henri Holland ontwerpt zeer uiteenlopende gewaagde fashion beenmode die exclusief geproduceerd wordt door Pretty Polly. Deze collectie wordt, zoals te zien is in de fashion bladen, veel gespot bij de zeer populaire girls als Rihanna, Taylor Swift en Beyonce.

Panty kopen tegen de best mogelijke prijs.


Als je een panty koopt adviseren wij je rekening te houden met het draagcomfort, uitstraling, pasvorm. Een panty kopen doe je niet alleen voor de uitstraling waar deze over beschikt, maar doe je ook voor het draagcomfort. Een panty kopen is voor dames een mogelijkheid om ook tijdens de koudste wintermaanden met een mooie lange of korte jurk of rok rond te kunnen lopen. Wij van PrettyPolly.nl zorgen er niet alleen voor dat je altijd de mogelijkheid hebt om deze in huis te halen met een gegarandeerd optimale kwaliteit, daarnaast is ze voorzien van een scherp prijskaartje. Duidelijk is dat als je zeker wilt zijn van een mooie, maar ook een kwalitatieve en interessant geprijsde panty? Bestel je basis panty's of je fashion panty's dan vandaag nog bij PrettyPolly.nl?

Pagina 1 van 7